En typisk BMX bane består av en startrampe med et startsystem, 4 streker og tre svinger og et mål. En bane som er godkjent for løp er typisk 300 til 410 meter lang. Vår bane er ….

Vi har også en liten Pumptrack ved siden av parkeringsplassen der de aller minste trives godt på og kan prøve litt om de syns den store banen er litt stor.

Moss BMX har eget klubbhus med toaletter, møterom, verksted og et Kjøkken/kiosk som benyttes ved arrangementer. Det er også førstehjelps / sanitetsutstyr på plass. Flere av våre ledere og foreldre har førstehjelp og sanitets utdanning/kurs.

Moss BMX er lokalisert på Ørejordet ved siden av IS-hallen

Hvis du kommer med ferge fra Horten

Følg skilting mot Elvestad. Ligg i høyre fil over brua, fram til første rundkjøring. Kjør rett fram i rundkjøringen og fortsett i høyre fil fram til lyskrysset. Fortsett i høyre fil og ta til høyre i rundkjøringen opp Klostergaten. Ta andre veien til venstre i Klostergaten, ned Solveien. I krysset Solveien/Øreveien tar du til høyre når du passerer bedriften Handicare. Ta deretter til høyre inn til Øre idrettspark /Moss BMX Club

 

Hvis du kommer på motorveien/E6

Ta avkjøringen til Moss Syd (Årvold). Ta til høyre i den første rundkjøringen mot Moss. Kjør rett fram i neste rundkjøring (ved Bajazzo), ta til høyre i rundkjøringen ved Kiwi. Følg veien til bunnen av bakken og ta til venstre umiddelbart. Deretter til høyre inn til Øre idrettspark /Moss BMX Club